BLIV FRIVILLIG ► Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel og give lidt af dig selv, hjælper vi dig gerne med at finde netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker.

Som frivillig gør du ikke kun en positiv forskel for andre og for samfundet - du kan også lære noget nyt, udvikle dine kompetencer og udvide dit netværk. Frivilligt arbejde pynter på dit CV og er en unik mulighed for et positivt samvær med andre mennesker og gode oplevelser.  

Nedenfor finder du aktuelle frivillige job i nærområdet.

Du kan finde andre frivilligjobs på www.frivilligjob.dk eller på www.projektfrivillig.dk (specielt for unge)

Vil du være frivillig i udlandet, er det muligt på følgende hjemmeside:
www.projects-abroad.dk

Søger du oplysninger vedr. en forening og/eller aktivitet i lokalområdet - se yderligere info på Vanløsebasen   

FRIVILLIG JOB I NÆROMÅDET:

► Café frivillig til lørdage eller søndage i hyggelig social café på Frederiksberg

Hjælp søges til hyggelig social café på Frederiksberg.

Café Paraplyen er en hyggelig social café beliggende på Nyelandsvej 66, tæt ved Frederiksberg Hospital.
Caféen er et hyggeligt fællesskab med mulighed for at købe gammeldags mad, desssert, kage og kaffe m.m. Vi sludrer og hygger om de gæster, som kommer i huset. Der er dage med underholdning og foredrag af forskellig art. Holdet af frivillige laver mad og sørger for at der er en rar atmosfære i huset. Der er ansat én leder, og 3 assistenter , som blandt andet vejleder og koordinerer den frivillige indsats.
Er du blevet nysgerrig?
Du er velkommen til at komme og høre mere om det frivillige arbejde i huset.
Som udgangspunkt skal du have tid, lyst og overskud til at være noget for socialt udsattte mennesker. Som frivillig indgår du i et spændende arbejdsfællesskab, samt du har mulighed for at komme på kursus gennem KFUM’s Sociale Arbejde.
Kom gerne og hør mere.

Cafe paraplyen, tlf. 3888 7578
KFUMs Sociale Arbejde
Nyelandsvej 66, 2000 Frederiksberg

► Frivillig søges til madlavning og samvær til Café Mødestedet

Udsatterådets Café Mødestedet søger frivillig til madlavning og samvær.
Café Mødestedet er et ikke-kommunalt værested hvor socialt udsatte borgere (socialt udsatte defineres som personer, der har udfordringer som misbrug, sindslidelse, kriminalitet, fattigdom, ledighed, ensomhed eller hjemløshed) kan komme uden visitation og føle sig velkomne.
Café Mødestedet er et frirum, hvor borgere kan få støtte og snakke med andre, der ikke er fagpersoner.
Café Mødestedet har åbent tirsdag mellem 17-20.
Der er pt. 13 brugere af Café Mødestedet
Vi ønsker en frivillig som kan hjælpe os i en længere periode.

Rødovre Frivilligcenter på
tlf. 23 37 91 04 eller e-mail: mail@rfcenter.dk

► Gør en forskel for Vanløses børn og unge

Vanløsespejderne søger voksne, som har mod på at gøre en forskel for de lokale børn. Hos os er der fokus på sjov, fælleskab og udvikling af både børn og voksne.

Det er populært at gå til spejder i Vanløse, og vi søger hyggetanter og hyggeonkler til både Bæverne (6-8 år) og Familiespejderne (3-6 år).
På vores ugentlige møder laver vi alt fra teater over skattejagt til bålhygge. Det er de frivillige, der i fællesskab står for at finde på aktiviteter og føre dem ud i livet. Kun fantasien sætter grænser.
Vi forventer ikke, at du har en masse erfaring med at være spejder – det vigtigste er, at du har lyst til at lave sjove og spændende aktiviteter for børn.
Vanløsespejderne har til huse i store og lyse kælderlokaler under Hyltebjerg Kirke, Ålekistevej 89. Desuden har vi adgang til hyggelige udendørsarealer, hvor der blandt andet er bålplads og mulighed for udendørs leg. Samt adgang til grønne områder i nærheden og Damhusengen. Det giver mulighed for at lave mange forskellige slags aktiviteter – både ude og inde.
KFUM-Spejderne udbyder mange forskellige kurser målrettet frivillige medhjælpere, som du er velkommen til at deltage i, hvis du vil have inspiration til dit spejderarbejde.
Kom og bliv en del af succesen hos Vanløsespejderne!


Du kan læse mere om gruppen på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/vanloesespejderne/

► Skovbæverne søger en naturglad koordinator

Har du lyst til at skabe sjove naturoplevelser for børn og tage ud på tur en gang om måneden?

Skovbæverne er mødes hver anden lørdag i lige uger for børn i 0-1 klasse med deres forældre, hvor hver anden gang tager vi på tur og ellers er i Vanløsespejdernes lokaler på Ålekistevej. Vi søger lige nu en naturentusiast som har lyst til at være med til at hjælpe med at give vores børn fede naturoplevelser på vores ture og hjælpe med at finde på sjove aktiviteter som vi kan lave i områderne omkring og i lokalerne. Møderne fokuserer meget på friluftsliv, så det gør ikke noget hvis du ikke har været spejder før. Det vigtigste er at du elsker naturen og har lyst til at lave aktiviteter for børn og deres forældre 1 – 2 gange om måneden. De gange hvor vi tager på tur er vi afsted fra 10-14, mens møderne i lokalerne er fra 10-12.

Så har du lyst til at skabe fede naturinspirerende aktiviteter og ellers kan lide at bruge timer i skoven eller ude, så er det dig vil mangler. Du er selvfølgelig ikke alene om opgaven, vi er 2-3 frivillige som ville være med hele vejen, og som vil fungere som sparringspartnere.

Vi gælder os til at høre fra dig!

KONTAKT: via facebook-siden
https://www.facebook.com/vanloesespejderne

► Frivillig til madlavning i værested

Madlavning og hygge
Til socialpsykiatrisk aktivitets og samværstilbud søges frivillig til madlavning en gang ugentligt til 10 – 15 spisende , varighed typisk ca. 4 timer. Selve maden er vigtig, men vigtig er også evnen til at hygge sig med, at vi kommer ud i køkkenet og siger: ”Mmmm, det lugter godt” og letter lidt på grydelågene. Ofte vil der også være brugere, der ønsker at hjælpe til. Erfaring indenfor psykiatrien er ikke nødvendig. Til gengæld er almindelig venlighed og lydhørhed og medmenneskelig interesse et stort plus. Vi har mange års erfaring med frivilligt arbejde og gør meget ud af at støtte og hjælpe de frivillige: Vi holder et månedligt frivilligmøde, hvor vi diskuterer og analyserer episoder og problemstillinger i relation til det frivillige arbejde, vi arrangerer kurser/fyraftensmøder med forskellige undervisere og vi sørger for en hvordan-gik-dagen snak efter hver arbejdsdag.
Vi har gennemsnitligt 6-9 frivillige ansat på Mamma Mia. Denne annonce bliver løbende gennemlæst og redigeret.

Frivillig til madlavning i værested
Monica Larsen
Telefon 38606943
Utterslev Torv 30, 2400 København NV
E-mail mammamia@mammamiasocialpsykiatri.dk

► Ulveenheden søger en vikar i 2 måneder - Vanløse

Har du tid i hverdagen hvor du ikke ved hvor du skal gøre af dig selv? Er det tidsrum tilfældigvis lige ml. kl. 17-18.30 på tirsdage? Og har du et brændende ønske for at give noget tilbage til dit lokalområde og gøre en forskel for Vanløses børn?

Så skulle du tage at komme forbi KFUM-spejderne I Vanløse !
Fra d. 14. august – til 1. oktober søger vi en vikar til vores ulveenhed. Ulveenheden består at børn fra 2-3 kl. og har en fast frivillig enhedsleder, du vil komme til at holde møderne med. Møderne vil i udgangspunktet være planlagte, så vi mangler bare dig med dit gode humør og gå på mod til at møde op og hjælpe os med at afholde det.
KFUM-spejderne bygger på den originale spejderide som indeholder værdier som fællesskab, sammenhold og ikke mindst idéen om at børn leder børn. Vi opfatter spejderarbejdet som en proces, der udvikler børn og unge til selvstændighed og ansvarlighed der samtidig gør børn og unge robuste i forhold til mange af de oplevelser de senere vil møde i livet. Alle disse værdier er noget vi gennem spejder arbejdet lærer vores børn, og er dermed med til at udvikle stærke og handlekraftige unge mennesker.
Udover at være med til at give vores ulve nye færdigheder, vil du samtidig selv også op nå disse. Gennem leg og læring lærer både børn og voksne værdierne, og selv i løbet af de 7 møder vil du nå at blive bekendt med disse.
Kom og vær vikar i 2 måneder hos ulvene, det er en oplagt mulighed at prøve spejderideen af og opleve en anden form for frivillig involvering. Det er en frivillig opgave hvor du lige så meget bliver en del af et netværk og sammenhold. Især hvis du får mod på mere efter de 7 møder.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Du kan læse mere om gruppen på vores Facebook-side: https://www.facebook.com/vanloesespejderne/ eller på vores hjemmeside http://www.hyltebjerg.dk/

►Frivillige cykeltrænere søges til cykeltræning i København

Mange voksne har ikke lært at cykle som børn. Nogle skal specifikt kunne cykle i forbindelse med job, andre vil gerne kunne cykle til fritidsaktiviteter og med deres børn. Som frivillig cykeltræner kan du derfor gøre en stor forskel.

Røde Kors Hovedstaden søger frivillige til cykeltræning for voksne med indvandrerbaggrund i København. Cykelkurserne har gennem de seneste år oplevet stor succes og stigende tilgang. Derfor søger vi nu flere frivillige som kan hjælpe os med at undervise og vejlede vores kursister. Undervisningen omfatter både manøvretræning på lukket bane og ture ud i trafikken.
Som cykeltræner skal du:
• Kunne cykle
• Have lyst til at lærer voksne med anden baggrund end dansk at cykle
• Have en god portion tålmodighed

Som cykeltræner får du:
• Frisk luft, motion og ikke mindst et godt grin :-)
• Mulighed for at lære mennesker fra mange forskellige lande at cykle
• Erfaring med undervisning
• Mulighed for at blive en del af en lokalafdeling med over 2500 frivillige
Vi opstarter hold i Sjælør, Vanløse og på indre og ydre Nørrebro. Kurserne foregår søndage i 2 timer og sæsonen starter midt august.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning :-)
Med venlig hilsen -Røde Kors Hovedstaden

KONTAKT: tlf. 38 33 64 00 eller
email hovedstaden@rodekors.dk

 

 
 • KALENDER

 • JANUAR
 • FEBRUAR
 • MARTS
 • APRIL
 • MAJ
 • JUNI
 • JULI
 • AUGUST
 • SEPTEMBER
 • OKTOBER
 • NOVEMBER
 • DECEMBER